tisdag 8 februari 2011

Lite windy

Oj oj oj vad det har blåst här i Skåne i natt, och idag med för den delen!
Vaknade vid fem i morse för att upptäcka att vi endast hade ström i halva huset, de stackars lamporna som vi har satt på timer lös för glatta livet. Detta beror troligtvis på att träd ramlat på ledningen och slitit av delar av den.. Förhoppningsvis fixar de det i kväll/natt så vi har ström imorgon.. :P P.g.a det finfina vädret så tog det mig ca 1,5 timme att köra till K-stad, tar vanligtvis 50 min.. Fick köra en hel del omvägar då vägarna på vissa ställen såg ut som nedan:


På tal om något betydligt roligare: Anna lyckades få fatt i klänningen! Wiiee!! Lycka! Tack raring, är så glad så du anar inte! :)

Idag har vi då haft introduktionen på CSK, den inleddes med information från blodcentralen (där man lämnar och hämtar blod mm) och kemlab (där man lämnar blodprover mm), efter detta hade vi en extremt lång lunchrast. Eftermiddagen bestod av att vi fick träffa huvudhandledare och klinisk adjunkt. För er som inte är insatta i detta så är huvudhandledaren en sjuksköterska man har kontakt med på avdelningen som även har det yttersta ansvaret för att det fungerar för studenten, man går alltså inte huvudsakligen med henne utan med sin handledare. Den kliniska adjunkten är en lärare från skolan som man har kontakt med och som sätter ens betyg på praktiken. Lätt som en plätt va? ;)
Imorgon börjar då alltså praktiken på riktigt, jag jobbar 13.30-22.00. Ska bli kul och spännande!
Hur har er tisdag varit?

Kram Isabelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar