torsdag 7 april 2011

Förändringar

I helgen inleder vi trädgårdens förvandling! Men det är med dubbla känslor som vi ska plocka ner vårt gårdsträd. Men hellre nu än att det ligger på huset en dag.. Senare under våren kommer det att grävas febrilt här då backen vid huset (syns på bilden nedan) ska sänkas bland annat.

Här ska det planas ut, det här är Fredriks bord så jag kan inte riktigt förklara mer ingående än så.. ;) Men hur som helst har jag en önskan att staketet som syns längre bort i bild ska fortsätta fram vid buskarna, runda av där och fortsätta förbi där lönnen står idag och bort till vår blivande carport vid ladugården. Någonstans mellan buskarna och lönnen vill jag ha en stor dubbel-grind! :)

Det här deppiga lilla tillbygget ska rivas ner och det är alltså här vi ska bygga carporten, som en förlängning på ladugården kan man säga. Det kommer att bli ett spetsigt tak, som det på ladugården fast lägre, med plats för två bilar! Sen har jag ju då tänkt att staketet kommer att gå ihop med den stolpen längst ut till höger om ni fattar? Möjligen en öppning som man kan gå in genom så man slipper springa upp till grinden när man kommer hem.. Och så lite utelampor och amplar med blommor i och lite annat pyssel! :)

Planerna är många som sagt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar