lördag 30 juli 2011

Klockfri dag, eller?

Välkommen härliga lördag!
Åh vad det är skönt att vakna, äta frukost på obestämd tid, läsa tidningen, dona och feja.. Utan att behöva titta på klockan en endaste gång! När jag jobbar är det klockan som styr, varje patient är inbokad kvartvis beroende på vad det gäller. En injektion bokas in på en kvart, likaså blodtryckstagning, medans omläggningar, beroende på omfattningen bokas in på två, tre elr ibland fyra kvartar. Under tiden kan läkarna komma med ordinationer, akuta patienter som man ska sätta nål på, ge läkemedel osv.. Kan bli lite småkörigt ibland.. :)

Men nu är det helg och man kan göra vad man vill utan att behöva bry sig om tiden, men det är faktiskt inte helt enkelt. Det går av bara farten att ögonen söker sig ner till datorns högra hörn för att checka av klockan.. =)

Idag är schemat ganska blankt, har ju mycket att göra men inget som MÅSTE göras just idag eller just denna helgen.. Nu ska jag ta en svängom med dammsugaren sen får vi se vad som händer och sker! Är sugen på att baka lite, kanelskorporna går åt som smör i solsken! ;)

Ha en förträfflig dag!!

Bild tagen med iPhone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar