fredag 13 januari 2012

Fredag!

Hej kära vänner! Nu hägrar helgen! Jobb i någon timme till sedan bär det av hemåt! Blir en lugn helg, har inget bestämt alls! Är rätt skönt ibland faktiskt! :) Bara relaxa, ut och promenera i det fina vädret, pyssla i hemmet, baka lite kanske och sen får vi se vad helgen har att bjuda på!

Förra helgen var vi ju och tittade på Sherlock Holmes 2 : A Game of Shadows, och liksom den första så gillade jag även denna riktigt skarpt! Sveriges lilla stolthet Noomi Rapace spelar en av de större rollerna! Kan varmt rekommendera den till er som gillar fartfyllda, spännande och roliga filmer! Gillar även att den utspelar sig i 1800-talets London och Paris.


Vad är väl en bal på slottet?

Noomi passar jätte bra i rollen som zigenarbruttan Zimza och hur otippad han än må vara i rollen som Sherlock Holmes så passar Robert Downey Jr i huvudrollen som handen i handsken tycker jag!

Snyggingen Jude Law är ju inte heller helt självskriven som den haltande krigsveteranen dr Watson, men på något vis så passar även han utmärkt bra i sin roll!

Trevlig helg på er!

Kram Isabelle

1 kommentar:

  1. Kul med lite filmrecentioner och därmed filmtips! Tack! Hoppas du får en bra helg:) kram Z

    SvaraRadera