tisdag 6 september 2011

Great day

Min dag började väldigt bra när jag låste in mina nycklar till hänglåset i mitt klädskåp, tillsammans med bilnycklar och mina privata kläder.. Great tänkte jag.. Morgonen och förmiddagen följde i ett enda kaos.. Men vad härligt med ett jobb där man aldrig vet vad som väntar en, den ena dagen är INTE den andra lik!

Idag har jag tagit mig en funderare på framtiden.. Mina tankar är väääldigt spretiga måste jag säga.. Specialistutbildningen till distriktssköterska är på 2 ½ termin vilket även inkluderar en D-uppsats, alltså en magisterexamen i omvårdnad. Är väl det som känns mest motigt.. :S Men men.. Sista ansökningsdagen är den 17 oktober.. Gott om tid att tänka på saken... Not..

Min avknipsade hänglås.. Ha ha..

Jaa vad tror ni? Tror ni jag pallar ett års plugg till? ;)

Kram Isabelle

3 kommentarer:

  1. Hej! haha! åhhh vilken dag.. men härligt är väl att man kan skratta åt allt sen när dagen är slut! Såklart att du orkar plugga ett år till! Självklart säger jag! Ett års plugg är ingenting men i gengäld kan du skörda frmgångar av ett års insats för resten av ditt liv;) Det är vad jag tycker! Stor kram Z---A

    SvaraRadera
  2. Ta du tillfället i akt. Du har hela resten av ditt liv att njuta av att du tog detta steget.
    Så jag håller tummarna för ett pluggande beslut
    Good Luck
    Din vän Mona-Lisa och lille Plutten hälsar också

    SvaraRadera
  3. Håller med de båda föregående talarna - plugga. Du kommer vara så glad och nöjd senare i livet att du har det avklarat och bara kan njuta av att göra precis det du vill!
    Vet att du kommer ta ett klokt beslut i detta :) <3

    SvaraRadera