lördag 28 april 2012

Tonfiskpaj

Hej svejs!
Här kommer ett litet middagstips!
Passar lika bra till vardags som till fest!



Isabelles tonfiskpaj!

Pajskal:
125 g smör
3 dl mjöl
2 msk vatten

Blanda ihop, tryck ut i en smörjd form, nagga, in i kylen i 30 min, förgrädda 10 min 225 grader.

Fyllning:
 2 burkar tonfisk i olja (häll av oljan)
1 gul lök
vitlök
tomater
fetaost ca 250 g

Bryn löken och tonfisken, låt det gärna få mycket färg! Salta och peppra lite.
Häll i pajskalet, på med tomater och smule över fetaosten.

Stanning:
2 ägg
5 dl matl grädde
salt, peppar

Häll på stanningen, grädda i 25-30 minuter på 225 grader.
Servera med en fräsch sallad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar